Monday 27 February 2012

Monday Moodboard





1)  Adriana

2)  Fillis Seitisleam

3)  GBILOBA -Blanca Pardos

4)  Marta



To πότε η μια Δευτέρα διαδέχεται την άλλη ούτε που το καταλαβαίνεις.
Ο Φλεβάρης βρίσκεται στις τελευταίες του ανάσες.  Την Κυριακή που μας πέρασε ένιωσες την Άνοιξη που θα ακολουθήσει αυτό τον δύσκολο Χειμώνα που πέρασες.  Όχι πως ήταν και άσχημα.  Και χιονονιφάδες είδες,  και κρύο ένιωσες,  και στη βροχή έλιωσες,  και την συννεφιά ανώδυνα την πέρασες,  παρέα με μια στίβα όμορφα βιβλία και ατέλειωτες κούπες ζεστού καφέ και σοκολάτας.  Και το διαδίκτυο μια τεράστια δεξαμενή από ενδιαφέροντα πράγματα.  Τόσο που δε προλαβαίνεις να επεξεργάζεσαι τις πληροφορίες.

Κράτησε ακόμη λίγα σύννεφα στα χέρια σου για αυτή την εβδομάδα και μη ξεχνάς πως ο χειμωνιάτικος ήλιος είναι ο πιό λαμπερός κι ο πιό ευχάριστος και δεν θα αργήσει να έρθει.  Και τότε θα κρατήσει πολύ.  Τόσο που θα νοσταλγείς αυτές τις τρυφερές γκριζάδες του χειμώνα.

Σ΄αφήνω να ψαχτείς σε χρώματα γκρίζα,  μπλε και πορτοκαλί.  Κι αν σου αρέσει τόσο και θέλεις να χαζέψεις κι άλλα Μonday Moodboards σου προτείνω να επισκεφτείς το blog της φίλης μας Estella Star of the East όπου εκεί γίνεται όλο το παιχνίδι της συλλογής ''διαθέσεων''.

καλή σου μέρα..

6 comments:

Erika Price said...

Stunning mood - have a great week!

BHB Kidstyle said...

Very stylish collection!

ahmaymet said...

Wow very beautiful combination :)

Hunszil said...

Beautiful moodboard! Have a nice week!

kraplap said...

gorgeous mood !

Katerina said...

georgeous

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...